Konfirmation

Kære konfirmandforældre
 
Jeg har udskudt det så længe som muligt, i håb om at der ville komme nye retningslinjer. Det er der ikke, så derfor denne opdatering vedr. konfirmationerne – med forbehold for, at der kan komme ændringer inden den 23. august:
 
Der er 9 konfirmander i Bjergby og 5 i Mygdal, og som reglerne er må der være 36 i Bjergby kirke og 23 i Mygdal kirke den 23. august.
 
Det betyder, at der både i Bjergby kirke og i Mygdal kirke må være 3 foruden konfirmanden selv, altså i alt 4, – desværre! Alle kender forholdene rundt omkring, og det går desværre også ud over denne festlige dag.
 
Desuden skal vi jo mødes den 12.august kl. 19.00 for at tale om de praktiske ting vedr. konfirmationerne. Vi plejer at indlede med en gudstjeneste, men det udelader vi af samme grund (ellers kunne der kun komme én forælder pr. konfirmand), – så vi mødes i sognehuset og dér kan der være konfirmand og begge forældre.
 
Med ønsket om en god sommer
Søndag den 23. august kl. 9.00 i Bjergby
og 11.00 i Mygdal kirker.

– så er det ikke lige efter skolestart og det er heller ikke blevet efterår endnu, så det må give alle muligheder for en god dag og nogle gode festligholdelser.

Der bliver så orienteringsaften for konfirmander og deres forældre onsdag den 12. august kl. 19.00, hvor vi mødes i kirken til en kort gudstjeneste og derefter mødes i sognehuset til kaffe og orientering og diskussion af evt. udestående spørgsmål.

Og der bliver generalprøve ugen efter: onsdag den 19. august kl. 19.00 i Bjergby kirke for alle konfirmander. Det er indøvning af selve konfirmationen og plejer at vare ca en time.

 

Bedste hilsener

Sognepræst Lars Brinth

Kirkevænget 6, Bjergby

Tlf.: 98971022 / 60833509

Mail: LRB@KM.DK